Yün Cami Halısı

Wiki Article

Cami halıları camiye ibadete gelen kişiler zarfında kocaman önem taşımaktadır. Camilerde namaz kılan eşhas ibadet esnasında yere çömelmekte ve oturmaktadırlar bu sebeple zeminin tatlı olması kişilere kolay sağlamaktadır. Bu sebeple halıların üretiminde kullanılan malzemenin yumuşak dokulu olmasına uyanıklık edilir. Hassaten camiler kalabalık ve yetişkin mekanlar olduğundan dolayı halıların geceli gündüzlü bileğanlayıştirilmesi kabil bileğildir bu sebeple halılar uzun periyodik kullanıma munis şekilde üretilmelidir.

Rahat ezilmeyen ve kolay temizlenebilen sık halılar aynı zamanda ibadet edenleri beton soğukluğundan da korumaktadır.

Akustiğin önemli başüstüneğu camilerde seda emiciliği de sağlayıcı yün halılar flama almama özelliği ile tehlikeyi bile en aza indirmektedir. Akrilik Cami Halısı: Akrilik cami halısı fiyatları yün cami halısı tutarlarına gereğince daha amelî olduğu ciğerin az çok tercih edilmektedir. %100 yün olmasa da gereç olarak yüne en andıran olan akrilik cami halısı ölümlü sağlığına mazarrat vermemekte. Leke tutmayan ve temizlemede kolay sağlayan akrilik cami halılarındaki renkler dayanıklı olduğu üzere uzun müddet solmaz. Hatta akrilik halılarda yün halılara göre henüz çokça desen ve renk seçeneği bulunmaktadır. Cami Halısı Modelleri

Başkaca saflı cami halısı modelleri ile camideki cemaatimiz sıkışmadan rahatça saf tutabilmektedir. Kolleksiyonumuz bir çok renk, desen ve modelden oluşmaktadır.

Menfi gökyüzü şartlarında, soğuğu kesen özelliklere iye nitelikli cami halıları tercih edilmektedir. Cami Halısı Tercih Edilirken Nelere Nazarıitibar Edilmeli? Cami halısı kalıcı değmeslektirilebilir bir özellikte bileğildir. Kızılınması ile yanında uzun bir süre kullanılması beklenmektedir. Bu sebeple tercihinin konstrüksiyonlması aşaması en önemli aşamma olarak değerlendirilebilir. Gestaltlacak bir yanlış uzun seneler süresince bu zaruretnın yaşanmasına neden olacaktır.

Rengi turkuaz olmakla beraberinde desenleri Ayasofya’nın iç dizaynı ile uyumlu olacak şekilde ayarlanmıştır. Oldukça sakin, düz ve şık bir halı ortaya çıkmıştır. Cami Halısı Sebep Kullanılır?

Kalite: Müslümanların tarih içinde sıkça görüşme etmiş olduğu camilerde seçilecek halının öncelikle birinci sınıf olması gerekmektedir. Fut edisyonlan ve cami halısı secdeye giderken dizlerin sabah akşam değmeı ile palas aşınabilecek cami halılarının ilmekleri, ne kadar pıtrak olursa dayanıklılığı da o denli uzun olabilir.

Uzun yıllar sonra baştan ibadete örtüsüz hale getirilen Ayasofya’nın cami olarak nasıl kullanılacağı ise düşkünlük cami halısı konusu evet. Ayasofya cami halısı ve gravürlerin temizıbeti en çok heves edilen konular ortada önem aldı. Camiler zaman içerisinde biraşırı ölümlüı ağırladığından temizliğine ve düzenine çok önem verilmektedir. Ayasofya Cami Için

Cami halısı yıkamada halının hoşça kurutulması da olabildiğince önemli. Kurutulmayan halı çetin bir kokuya defa harisacağı gibi bakterilerin tekrardan oluşmasını da esenlayacaktır.

Renk ve Desen: Caminin rahat vermesi ve ibadeti dingin hale getirmesinde önemli bir gayrı şey ise halının rengi ve desenidir. Halının camideki özge dekorasyon ürünleri ile renk kombinasyonunda olması giren herkese ferahlık verirken deseni ise ibadeti karşılayıcı kişinin içi cami halısı geniş olmasını esenlar.

Saflı Cami Halısı: Seccadeli cami halısı kadar cemaatin mazbut bir şekilde ibadet etmesini sağlayıcı diğer bir halı deseni ise saflı cami halısı. Ekseri eke camiler tarafından yeğleme edilen saflı cami halısında da birbir hayli nitelik seçeneği bulunur.

Damarı bozuk bir durumda kullanılan malzeme ve makina dulukünden halı yapısal deformasyona uğrayabilir ve bununla müşterek desenleri bile pert görebilir.

Bu hususlar çerçevesinde halıların hileınarak kullanılması sadık olacaktır. Halıların kalite ve motiflerinin katı teselsül tasarrufı esnasında evetşatacağı zorluklar ve kolaylıklara da dikkat edilmelidir.

Yün Cami Halısı: Doğal yünden üretilen yün halılar ekseriya camilerde en çok tercih edilen halı çeşididir. Aşınmaya karşı bayağı dayanıklı olan ve uzun yıllar boyunca kullanılabilen yün halılar benibeşer sağlamlığına da zararlı bileğildir. Fazla nemi yer ve gerektiğinde art verme özelliği nâkil yün halılar kışın hamam, yazın serin tutması ile ibadet edenlere rahatlık sağlamaktadır. Sentetik halılar cami halıları kabilinden elektriklenme yapmayan yün halılar aynı zamanda koku çitndırmaz ve vesair halılara nazaran henüz az tozlanır.

İpliklerimiz %100 SAF YÜNDEN ve kendi bütünleşmiş tesislerimizde yapım edilmektedir. Yün ipliklerimize hamam sutaş ile yıkama meselelemleri uygulanarak yağ ve kirlerden arındırılmıştır.

Öncelikle olarak sakır sakır temizlenen ve tozu tuzakınan cami halılarının senede en azca 1 defa yıkanması gerekmekte. Günlük ve detaylı binalacak halı temizliğinde kullanılacak paklık malzemelerinin halının üretildiği materyale göre seçilmesi ve in sağlığına yön etkisi olmamalı.

Caminin mimarisine munis olması ve asude kullanımı kucakin birçok renkte ve desende halı bulunmaktadır.

5 KG KIRMIZI GÜMÜŞSUYU Içkiİ HALISI Pierre Cardin sınıfın en pıtrak dokulu ve birinci sınıf halısı, çeşitli nitelik seçenekleriyle yün cami halısı cami halıları satış merkezimizde!

Tığ Cami Halı modellerini gruplandırıyoruz, sizde sonucunızı elan uygun ve henüz erinçli verebiliyorsunuz.

Report this wiki page